Velkommen til Antipodi.dk!!

Hej alle derude. Jeg hedder Anti Jørgensen og hvis du læser dette har du fundet frem til min blog, som hedder Antipodi.dk. Her på bloggen vil jeg skrive om lidt af hvert, primært mit liv og hvad der omkredser det. Jeg vil komme ind på en masse af mine forskellige hobbyer. Jeg går blandt andet meget op i indretning og alle typer for sundhed, hvor især diverse typer for træning tager rigtig meget af min tid.

Samtidig er jeg lidt af en nørd for at sige det mildt og har været det i mange år. Derfor vil denne blog også have et teknologisk islæt, hvor jeg vil skrive en del inden for forskellige former for it og teknologi. Dette vil omkredse en masse forskellige emner, som vil inkludere alt lige fra udvikling, nyheder og indlæg om nuværende teknologi.

Jeg er en stor fan af internettet og den udvikling vi alle gennemgår i dette hurtige samfund hvor alle er forbundet og der nærmest ikke er grænser for hvordan vi kan kommunikere og hvor hurtigt vi kan gøre det. Dette vil selvfølgeligt præge min blog. Jeg er også stor fan af den teknologiske udviklingen inden for alt andet med internettet og gøre og selvfølgeligt også med nye former for teknologi, lige fra gadgets vi kan bruge i hverdagen til mere seriøse teknologiske gennembrud, som vi kan bruge ud i fremtiden til at gøre vores liv bedre med elektronikken. Jeg håber I vil følge spændt med, og hvis der er nogle bestemte emner eller input I gerne vil have med, så skriv gerne en kommentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *