Mit liv med elektronik og it

Teknologiens udvikling har været fascinerende i løbet af de seneste par år og selvfølgeligt også i løbet af det 20. århundrede. Jeg mener at det er virkeligt fedt at leve i en tidsperiode hvor den teknologiske udvikling bare bliver ved og ved og det nærmest ikke er mulighed for at kigge os tilbage. Vi lever i en tid hvor innovation og udvikling stadigvæk kører i det højeste gear og hvor vi nærmest hver dag kan læse nye nyheder om hvordan teknologien har taget endnu et spring i udviklingen.

ipad

Jeg har siden jeg var barn været ramt af en gal teknologi-nørd. Lige siden jeg fik min første computer og Nintendo 64, så var jeg ramt fra første øjeblik og hele mit liv dengang omkredsede sig om spil. Jeg begyndte dog at gå lidt væk fra spillene og i stedet for fokusere på hvad man ellers kunne bruge en computer til. Dette første til mange nørdede timer, hvor jeg pillede og legede med forskellige computere og hurtig blev god til at samle og reparere computere når det var nødvendigt for venner.

Nu er teknologi stadigvæk spændende for mig, og jeg piller dog stadigvæk en del. Nu er det dog mest med styresystemer til computere og telefoner, hvor jeg er super glad for at kunne gøre hvad det passer mig og tilpasse systemerne lige til de behov jeg gerne vil have. Samtidig er jeg også begyndt at gå op i webudvikling og laver så småt mine egne hjemmesider, hvilket I kan se på det i læser nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *