Mere produktiv med IT i fremtiden

Jeg har før snakket om hvordan jeg tror fremtiden vil komme til at se ud for computere og elektronik, men nu får I lige en lille svada en gang mere. Denne gang omhandler det primært forskellige typer af gadgets og hvordan det kan komme til at påvirke vores fremtiden. Hele verden er oppe og køre over en smartwatch-bølge lige nu, hvilket også er super spændende og jeg har også selv kig på hvad jeg skal have i den kategori.

Noget jeg dog går mere op i er dog fremtiden for hvordan vi komme til at se igennem elektronik. Google Glass var der stor hype omkring som dog er døet lidt ud igen efter Google har lagt projektet på ro for at bygge det op igen.

Noget jeg dog finder super spændende er det nye Hololens fra Microsoft. For dem som ikke kender det, så vil jeg anbefale et kig på følgende video hvor de går projektet igennem og viser hvad man kan med det.

De øjeblikke hvor man inden for elektronik og it kan blive decideret overvældet er klart de bedste og det må jeg i den grad sige at jeg blev her. Hvor er det vildt og hvor ser det sindsygt fedt ud for at sige det mildt! Jeg glæder mig så vildt meget til at det her bliver en realitet og vi kan begyndte at bruge hele kroppen til styring, ikke blot til at spille men også til at blive langt mere produktive og få et større overblik igennem brugen af it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *