Lidt tanker for livet næste år

Vi kender det alle at vi hvert år skal til at lave nytårsfortsæt og lignende. Jeg har selv altid været stor modstander af dette da det egentlig bør være en proaktiv handling, men i de fleste tilfælde ender med at holde et par dage ind i januar hvorefter det så dør hen. Derfor vil jeg heller ikke kalde det jeg laver nu for et nytårsfortsæt som sådan, men mere nogle tanker og ideer til hvordan næste år skal forløbe sig. Jeg har en milliard masse småprojekter som jeg er i gang med at realisere. Jeg har i den sidste ting spekuleret over hvilke projekter jeg skal fortsætte med og hvilke der ikke er nok grundlag for at fortsætte med.

Selvfølgeligt omhandler en del af disse projekter mit liv med elektronik. En af de ting jeg gerne vil gøre mere ud af næste år er min blog som du læser dette indlæg på. Jeg har fået en god start på siden og ønsker også at gøre mere ud af den. Den fungerer fremragende som en kommunikationskanal hvor jeg kan komme ud med mine tanker og ideer. Dette er med til at give noget eksponering, men samtidig også en motivationsfaktor for mig til at gøre mere ud af mit liv og fordybe mig mere i mine projekter når jeg har nogle læsere jeg skal kommunikere det ud til og få respons og feedback fra.

Ud over denne side og mine planer i forhold til it og elektronik, så har jeg også en del planer for det personlige liv hvor jeg har en masse små projekter der skal gøres færdig. Jeg har fx længe gået og bakset med ting og omkring huset. Jeg har i løbet af den seneste tid lagt et par planer for hvad jeg mangler at få gjort og lagt små tidsplaner for hvornår jeg ønsker at få det gjort.

Et af hovedprojekterne er min kære have som trænger til en ordentlig omgang, hvor jeg ønsker at få lavet det hele op fra bunden igen og få gjort så jeg kan få noget mere tid ude i haven. Jeg har fået inspiration rundt omkring på nettet, hvor jeg blandt andet faldt over dette indlæg hvor jeg fik nogle gode ideer til hvad jeg kan gøre angående møbelsituationen ude i haven.
Det er selvfølgeligt noget jeg skal have gjort når vejret er til det, hvilket betyder at jeg heldigvis har noget tid til at spekulere og søge lidt videre over hvad jeg egentlig skal have gjort. Jeg ser meget frem til at kunne fuldføre projekterne og endeligt få styr på dem så jeg kan få det krydset af listen.
Der er mange ting der lige skal gå op i en højere enhed og jeg har også en lang række projekter ud over de ovenstående jeg skal have gennemført og lagt planer for. Det er dog noget jeg ser frem til og planlægningen er også en stor del af det hele og noget af det jeg finder interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *