Fremtiden for computere

Når man snakker om fremtiden er der mange mennesker der har hver deres mere eller mindre kloge ide om hvordan fremtiden vil komme til at se ud. Jeg er ikke meget bedre selv og jeg har også haft mange tanker for fremtiden. En af de ting jeg især går meget op i nu, er fremtiden for hvordan vores computere vil komme til at se ud om blot ganske få år. I løbet af de seneste par år er vi gået mere og mere væk fra den traditionelle faste hjemmecomputer og er i stedet for bevæget os over på de mere mobile enheder. Vi har oplevet et vaskeægte boom inden for brugen af små tablets der i mere eller mindre grad har overtaget styringen fra computere.

Jeg har selv oplevet den udvikling på nærmeste hold, hvor mange af mine venner og bekendte faktisk slet ikke har en computer mere, men nu udelukkende benytter sig af en tablet og en mobiltelefon. Det er aldrig noget jeg ville kunne, men det er dog interessant at opleve.

Jeg tror det er noget af den vej i udviklingen vi også kommer til at se fremover. Jeg vil dog aldrig kunne leve kun med en tablet, men der er derimod noget andet jeg finder interessant. Flere og flere udviklere arbejder på at have ét styresystem som kan bruges på alle platforme. Allerede i år vil vi kunne opleve hvordan det vil blive at have en telefon eller en tablet der kan tilsluttes en station og så derfor have et fuldt ud operativsystem der kan bruges på traditionel vis. Det bliver spændende at se hvordan det virker og jeg kan nærmest ikke vente med at komme i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *