Afslapning og motion i stille omgivelser

Når ens verden er fyldt med elektronik og en masse andre ting er der godt at komme væk engang imellem. Jeg har netop lige taget en tur til det vestjyske hvor jeg har bevæget mig helt ned på øen Sylt. Her har min gode ven Mads et helt fantastisk sommerhus, som jeg har hjulpet en del med til indretning. I kan læse mere om Mads og det helt igennem skønne sommerhus på hans hjemmeside terrassenholz.dk hvor han ligesom mig skriver om lidt af hvert, dog mest om sommerhuset.

Mads skulle bruge noget hjælp til diverse indretning hvilket jeg selvfølgeligt takkede ja til da det er en af mine store passioner. Vi brugte en god forlænget weekend sammen i sommerhuset til at få kigget det hele igennem og få set på hvad der kan blive gjort anderledes for at få det lille palæ til at blive endnu mere hyggelig når Mads skal tilbringe nogle fantastiske sommerstunder i huset og på terrassen selv og sammen med hans fantastiske familie.

Turen til Sylt gav mig også god mulighed for at komme ud i den friske natur og væk fra storbyens smog. Jeg tilbragte en god del af tiden ved at rende rundt i naturen og opleve hvordan luften fra havet rigtig hamrede sig ind og rensede min krop inde fra. Det var skønt at komme lidt væk fra byen, lysene og elektronikken og opleve naturen når den er allerbedst og det er i den grad noget jeg skal benytte mig noget mere af i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *